

















































|
وی با طرح این سوال که «آیا ما اندیشه مادی را واجد ارزش میدانیم؟»، ادامه داد: خیر، اینگونه نیست زیرا اندیشه مادی، انسان را ساقط میکند و در حقیقت نمیتوان گفت که اقدامی فرهنگی بهشمار میرود.
رئیسجمهور با تاکید بر اینکه «نباید به فرهنگ، رنگ و بوی نظامی داد»، اظهار کرد: ذات فرهنگ، ریشهکن کردن برخورد نظامی از مناسبات انسانی است.
احمدینژاد با طرح این سوال که «اقدام فرهنگی چیست؟»، تصریح کرد: دوستی مطرح کرد که در طول ماه رمضان در یک کشور 35 میلیونی هشت نفر مسلمان شدند؛ اما باید این را نیز مورد توجه قرار داد که در طول ماه رمضان چند نفر در آن کشور به دنیا آمدهاند. اگر فرض کنیم که ما در مواجهه با یک نبرد فکری هستیم زمانی موفق میشویم که بر فضای فکری عالم غلبه کنیم.
وی با طرح این سوال که «رمز ماندگاری ما که اهل ولایت هستیم، چه بوده است؟»، یادآور شد: جواب این سوال در دو عنصر خلاصه میشود؛ نخست اینکه ما همیشه مخالف وضع موجود بودهایم و در حقیقت همیشه حق را ترجیح دادهایم، نه حزب، گروه و طایفه را و دیگر اینکه ما یک نقطه آرمانی متعالی را در ذهنمان داریم و آن را دنبال میکنیم.
وی با بیان اینکه در مقابل نظم مادی و ضدانسانی باید نظم جهانی مطلوب خود را معرفی کنیم و این فصل مشترک پیام همه پیامبران است، گفت: اگر بگویید بیایید مثل ایران شوید، مقاومت وجود دارد. اگر بگویید بیایید مسلمان شوید، مقاومت وجود دارد و تنها جایگزین مطلوب قابل عرضه و قابل پذیرش توسط اکثریت بشریت، نظم و جامعه مهدوی است.
